VEGGELEMENTER


Baurox - Celleglassisolasjon

Vi tilbyr BAUROX kompaktveggelementer til små og store prosjekter. Elementene er fleksible og lar seg enkelt tilpasse og bearbeide. De settes opp på byggeplass som “byggeklosser” med høyde på opptil en etasje. Hovedbruk er klimavegg (yttervegg). Kjernen i elementene er celleglass med sta?lforsterkning. Typisk ferdig overflate er vedlikeholdsvennlig murpuss utvendig og puss eller gips innvendig.
ELEMENTER FRA CELLEGLASS TIL FERDIG BYGG

CELLEGLASSISOLASJON

CELLEGLASSISOLASJON

Er basismaterialet i våre elementer. Hard isolasjon med enestående egenskaper.

BAUROX ELEMENTER

BAUROX
ELEMENTER

Produksjonseffektive kompaktveggelementer av stålforsterket celleglassisolasjon.

S - SMALL

S - SMALL

Paviljonger og hagestuer InCube bygger og selger minihus bygd av våre Baurox elementer.

M - MEDIUM

M - MEDIUM

Baurox leverer bærende elementer til småhus som eneboliger og liknende.

L - LARGE

L - LARGE

Store bygg med separat bæresystem tjener på bruk av innfyllende vegger av Baurox elementer.


Fordeler

Baurox - LETT

LETT

Celleglass er et hardt og porøst materiale av glass. Porestrukturen gir materialet lav tetthet og det er dermed veldig lett. Dette gjør løft og montasje enkelt og reduserer risiko for skade på arbeidsplassen.

Baurox - VEDLIKEHOLDSVENNLIG

VEDLIKEHOLDSVENNLIG

Celleglass egner seg ypperlig til å bruk for pusset overflate som er svært vedlikeholdsvennlig. Hele veggen, gulvet eller taket består da kun av dødt material som gir lite behov for vedlikehold og har lang levetid.

Baurox - BRANNSIKKERT

BRANNSIKKERT

Da glass har et høyt smeltepunkt og ikke er brennbart er vårt isolasjonsmateriale brannsikkert. Brannsikkert isolasjonsmateriale gir økt trygghet for beboerne.

Baurox - GLEM SKADEDYR

GLEM SKADEDYR

I Nordeuropeisk klima er angrep av skadedyr som maur og mus ofte rapportert selv i forholdsvis nye bygg. Ved bruk av vårt celleglass unngår du dette da det ikke kan penetreres av skadedyr.

Baurox - INGEN FUKTSKADER

INGEN FUKTSKADER

Porestrukturen i materialet er lukket slik at ingen fukt eller veske trenger inn i eller gjennom materialet. Dette sikrer ditt bygg mot vann og fuktskader.

Baurox - GOD ISOLASJON

GOD ISOLASJON

Celleglassmaterialet har gode isolasjonsverdier. Materialet har en struktur med mange små lukkede porer som reduserer varmegangen gjennom materialet.

Baurox - TILPASNING

TILPASNING

Det er veldig enkelt å tilpasse materialet. Strukturen er lett å kutte og tilpasninger kan enkelt utføres med en håndsag.

© 2015 Baurox